Intrebari frecvente

1. CARE ESTE COSTUL PE METRU PATRAT PENTRU O CASA PASIVA (Eficient energetica)?

ECOURBAN Constructii Sustenabile vă ofera un buget personalizat în funcție de nevoile fiecărui proiect, deci nu se poate specifica o valoare pe metru pătrat. Vă garantăm calitatea și confortul peste preț, vă vom prezenta un buget personalizat, cu sfatul specialiștilor noștri.

Vom fi onorati sa va prezentam un buget în funcție de proiectul pe care îl planificați pentru viitorul familiei voastre.

2. IN CE ZONA SE POT CONSTRUI ACEST TIP DE CASE?

Acest tip de constructie se poate dezvolta in orice zona, la munte sau la mare si in consecinta, in orice judet din Romania doriti.
Optimizăm resurse umane și materiale, așa că dacă avem lucrări în vecinătate, vom fi fericiți să realizăm construcția. Dacă nu, vom căuta o alternativa benefica pentru d.voastra pentru a efectua lucrările.

3. CARE ESTE TIMPUL APROXIMATIV DE CONSTRUCTIE?

Timpul de construcție va depinde de metri pătrați, înălțimea și complexitatea proiectului. Garantam viteza si eficienta prin a avea elemente constructive care au o sectiune si o omogenitate mai mare decat piesele traditionale.

Pentru lucrarea la rosu, construim 50% din timp în raport cu sistemul tradițional.

4. POT ALEGE CONSTRUIREA CASEI DOAR PANA LA FAZA DE ROSU?

Modul nostru de construcție este adaptat nevoilor proiectului și clienților noștri, vă oferim lucrări ¨LA ROSU¨ sau ¨LA CHEIE¨

5. EXISTA UN MINIM DE METRII PATRATI PENTRU A CONSTRUI O CASA CU ACEST SISTEM?

Compania noastra este specializata in case de lux dar si case se tip familiar. Pentru a obține o optimizare optimă a costurilor, sistemul nostru este recomandat pentru case și lucrări de cel putin 100 de metri pătrați.

6. CE ESTE O CASA PASIVA?

Este rezultatul adăugării cercetării și dezvoltării tehnologiei ICF (Insulated Concrete Form) aplicată la construcții, simplificării proceselor și obținerii unei performanțe mai bune.

7. CARE ESTE PRINCIPALUL COMPONENT ALACESTUI SISTEM FOLOSIT DE ECOURBAN CONSTRUCTII SUSTENABILE?

Polistiren expandat sau EPS

8. CE ESTE POLISTIRENUL EXPANDAT?

  • Polistirenul expandat sau EPS este combinația dintre un polimer termoplastic (polistiren) și gaz.
  • Spumă de polistiren cu un sistem de expansiune sofisticat și apoi se injectează pentru a produce mulaje.
  • Polistirenul expandat este utilizat în diverse industrii, este un material izolant utilizat pe scară largă în construcții; Este foarte apreciat pentru instalarea ușoară, performanțe ridicate termice și acustice.
  • În plus, în cazul nostru, acționează ca un cofraj pentru formarea betonului.
  • EPS împreună cu poliuretanul expandat sunt cele două materiale cele mai izolatoare din lume.


9. DE CE TREBUIE SA FOLOSESC ACEST SISTEM?

Pentru că este unul dintre cele mai bune sisteme de construcție din lume, deoarece combină cele mai bune elemente de construcție cunoscute și utilizate: beton armat și polistiren expandat. Combinația dintre ambele, simplitatea și viteza de executie a acestui tip de case, fac acest sistem extrem de avantajos și unic.
Este ideal atunci cand vrei sa combini durabilitate si izolatie termica si acustica.

10. ESTE MAI SCUMPA O CASA PASIVA DECAT O CASA CONSTRUITA IN MOD TRADITIONAL?

Nu. Pentru a atinge nivelul beneficiilor și confortului oferit de ECOURBAN Constructii Sustenabile, costurile și durata de execuție impuse de modul tradițional de construcție sunt mai mari.

11. CE DURABILITATE ARE POLISTIRENUL EXPANDAT?

Polistirenul expandat este un material inventat și dezvoltat în Germania de către compania BASF AG cu mai mult de patruzeci de ani în urmă. Primele izolații realizate cu EPS sunt încă în stare perfectă păstrând toate proprietățile lor.
Este un substrat inert pentru microorganisme, astfel încât să nu se descompună și, în variabilele sale de densitate mare, oferă o mare rezistență la impact.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.